De vraag naar airco neemt jaar na jaar toe.  En dat is logisch!  Met een airco regelt u het klimaat binnen de ruimte zoals u dat zelf wil.  Zo kan u meer ontspannen werken, voelt u zich beter en bent u productiever.

Wij werken met het merk Midea, zij hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Koelen en verwarmen met één apparaat

De Midea inverter warmtepompen staan garant voor een optimaal comfort en lage energiekost.  Of u nu wilt koelen of verwarmen.  De Midea inverter technologie zorgt voor een traploze, toerengeregelde aansturing op de compressor.  Het resultaat: hoe dichter bij de gewenste temperatuur, hoe hoger de inblaastemperatuur.  Dit verkleint schommelingen in de temperatuur en geeft u een optimaal comfort.

Bij de traditionele aan/uit airco systemen schakelt de compressor uit zodra de gewenste temperatuur is bereikt.  Loopt de temperatuur weer op, dan schakelt hij vanzelf aan.  Dit zorgt voor meer verschillen in temperatuur en een hogere energiekost dan bij invertermodellen.

De bediening en werking zijn eenvoudig en makkelijk.  Alle Midea warmtepompen beschikken standaard over een infrarood afstandsbediening met timerfunctie.  

 

Contacteer ons gerust voor meer informatie of een afspraak.